Om miljøvenlig vinduespudser 

Bliv miljøvenlig vinduespudser

Miljøvenlig vinduespudser vis kunderne
Gode råd til at blive miljøvenlig vinduespudser

Hvem er miljøvenlig vinduespudser?

Menneskets forbrug af jordens ressourcer er steget enormt de sidste år, og vores aftryk på jorden bliver større og større. Derfor er det vigtigt, at vi alle gør hvad vi kan, for at passe på de knappe ressourcer vi har. 
Mange store virksomheder har allerede en bæredygtig profil, men ikke alle små virksomheder tænker at de kan bidrage med så meget, pga. deres størrelse, men kun sammen kan vi gøre en forskel!

Miljøvenlig Vinduespudser handler om at sætte fokus på de ting vi kan gøre allerede i dag, for at sætte fokus på miljø og bæredygtighed og er et fællesskab af vinduespudsere, som ønsker at gøre noget godt for miljøet. 

Vi er et fællesskab af miljø elskere  

Vil du også passe på miljøet, og vise dine kunder at du tænker miljøvenligt? Så tilmeld dig vores fællesskab, og få vores badge på din hjemmeside, så alle dine kunder kan se, at du er en miljøvenlig vinduespudser. 

Miljøvenlig vinduespudser

Bliv Miljøvenlig Vinduespudser

Hvorfor vinduespudsere?

 Fordi det er vigtigt at vi alle hjælper til i det små. Vi kan forbedre de små ting,   som i det store hele, vil have stor impact på jordens ressourcer. Det er vigtigt   at sætte fokus på de ting vi alle kan ændre i hverdagen. 

Hvordan hjælper det?

Sammen er vi stærkere. Jo flere vinduespudsere vi er i fællesskabet, jo større impact vil det have på miljøet. Derfor er det vigtigt at vi står sammen i branchen og går forrest for at blive så miljøvenlige som mulige, fordi sammen kan vi nå rigtig langt. Desuden viser det også til potentielle kunder, at vi tænker miljøvenligt, og kan gøre købsprocessen for kunderne kortere, da de vælger dig, som en del af miljøvenlig vinduespudser, fremfor en anden.